Често задавани въпроси

Какъв вид услуги предлага фирмата D&V Global?

D&V Global предлага широк спектър от услуги за управление на имоти, включително намиране на наематели, поддръжка, почистване, настаняване, ценообразуване, управление на профили в Booking, Airbnb и други.

Ние работим със собствениците на имоти, за да гарантираме, че техните имоти са добре поддържани и да им помогнем да получат максимална възвръщаемост на инвестициите си.

Може да видите по-подробно за нашите услуги тук.

Каква е цената за услугата управление на имот?

Цената на нашите услуги за управление на имоти зависи от множество фактори, като отдаване за краткосрочно или дългосрочно,  големината на имота, броя на услугите, които ще бъдат извършвани, и др. Обикновено, цената се договаря индивидуално с всеки собственик на имота в зависимост от нуждите и изискванията.

Може да видите по-подробно за нашите цени тук или да направите запитване от меню Контакти.

Как се осъществява комуникацията между собственика на имота и D&V Global?

Комуникацията между собственика на имота и нашата фирма за управление на имоти се осъществява посредством имейл, телефон, или лична среща. Ние гарантираме редовно информиране на собствениците на имотите за всяка стъпка, която правим при управлението на техните имоти.

Какъв е процесът за намиране на наематели за имота?

Процесът за намиране на наематели за имота включва маркетингови кампании на различни онлайн платформи като Booking и Airbnb.

Как ще бъде гарантирано сигурността на имота и наемателите?

Гарантираме сигурността на имота и наемателите чрез различни мерки, като контрол на достъпа и редовна проверка на имота за възможни опасности или неправомерни действия. Ние също така поддържаме връзка с наемателите, за да гарантираме, че те са доволни от услугите и че не се изпитват затруднения по време на престоя си в имота.

Каква е политиката за отказване на наематели?

Ние извършваме редовни проверки на кандидатите за наематели, за да сме сигурни, че те ще спазват правилата и че са надеждни.

Ако имаме основание да повярваме, че даден кандидат не е подходящ за наемател, ние ще откажем да го приемем. Ние също така имаме политика за отказване на наематели, които не спазват правилата или извършват нередности, които могат да доведат до щети на имота.

Как да направя резервация на апартамент?

Можете да направите резервация за апартаментите, които са показани в „Директни резервации“ В страницата на всеки апартамент може да видите календар със свободните дати за него. Изберете желаните от вас дати и преминете към „Потвърдете резервация“. След това попълнете вашите данни и изберете метод на плащане.

Предлагате ли трансфер и коли под наем?

Да, Ние от D&V Global предлагаме трансфер на гостите от/до наетия апартамент и летище Бургас. Услугата се доплаща допълнително.

Предлагаме и Rent a Car автомобили в гр. Бургас. Научете повече за колите под наем тук.

Как да си създам Профил в сайта?

Регистрация на профил се създава в процеса на резервация на апартамент/и чрез чек-бокс „Създай профил“ и попълване на необходимите данни за резервацията. След завършване на поръчката и отбелязан чек-бокс „Създай профил“, Потребителят получава имейл с Потребителско име и парола за своя профил.