За нас

D&V Clobal – упраление на имоти в гр. Бургас и региона.

D&V Global е фирма, чиято основна дейност е управлението на имоти в гр. Бургас и региона.

Ние сме професионална фирма, специализирана в предоставянето на качествени услуги за управление на имоти. Нашата мисия е да Ви осигурим пълна грижа за Вашия имот, независимо дали става дума за апартамент, къща или сграда.

Ние разбираме, че вашият имот е важен за Вас, затова се грижим да предоставим персонализирано обслужване, което отговаря на вашите конкретни нужди и изисквания. Нашите професионалисти са готови да Ви помогнат с всички аспекти на управлението на Вашия имот, включително наемането му, настаняване на гостите, плащането на разходите, поддръжката и много други.

Изберете D&V Global за да получите надеждно, ефективно и професионално управление на Вашия имот. Свържете се с нас днес, за да разберете повече за услугите ни и как можем да Ви помогнем с грижите на Вашия имот.

„Много съм доволна от D&V Global. Работим почти две години. Изцяло се доверявам и знам, че всичко се случва професионално. При всякакви възникнали проблеми много бързо се отреагира в полза на клиента. Доверила съм изцяло управлението на D&V Global и съм много доволна. Радвам се, че работим заедно и препоръчвам“

Венера Василева

Апартамента

Години на пазара

Довлни гости
На разположение сме

целогодишно

D&V Global

гр. Бургас, България

Фирмена политика

Предоставяме на клиентите качествена услуга

Всеки клиент е наш уважаван партньор

Изпълняваме задълженията си с внимание и старание

Държим на коректността в партньорските взаимоотношения